Bliv involveret i mesterskabet i skills!
SkillsDenmark er vært for Danmarksmesterskabet i skills, hvor de dygtigste elever konkurrerer i forskellige discipliner. Dette årlige mesterskab fremviser forskellige typer af erhvervsuddannelser og fungerer som talentudvikling for de bedste elever.
SkillsDenmark er vært for en dag for 8. klasser for at øge bevidstheden blandt grundskoler om de forskellige og spændende muligheder, der tilbydes af forskellige erhvervsuddannelser.
På læringsplatformen Skillsuniverset.dk kan du møde 36 rollemodeller, der fortæller om deres erhvervsuddannelser.
Unge kan opgradere deres kompetencer og lære, hvordan forskellige kompetencer kommer i spil på de enkelte erhvervsuddannelser. Find mere information ved at klikke på linket.
Find information om uddannelser, voksen- og efteruddannelse samt job- og arbejdsmarkedsforhold i Danmark på Udannelsesguiden – ug.dk - website.
Eurodesk udbyder gratis information om muligheder for at rejse, arbejde, studere og arbejde frivilligt i Europa eller deltage i EU-finansierede programmer for unge op til 30 år.
Arbejdstilsynet arbejder for at promovere et sikkert, sundt og udviklende arbejdsmiljø for dig. Find ud af hvordan den danske myndighed støtter dit arbejdsmiljø ved at klikke på linket.
Jobnet er det offentlige jobcentres hjemmeside for alle arbejdssøgende og arbejdsgivere i Danmark. På Jobnet kan du søge efter arbejde blandt mange tusinde ledige stillinger eller finde en ny medarbejder. Find information om jobsøgning, uddannelse og rekruttering af nye medarbejdere.
Få adgang til kurser og programmer. Uanset om du er voksenstuderende, eller en jobsøgende der forsøger at forbedre sine færdigheder eller opnå yderligere kvalifikationer, tilbyder voksenuddannelsescentrene tjenester der kan hjælpe dig.
Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) er ansvarlig for at implementere og følge op på beskæftigelsespolitikken i Danmark, herunder rekruttering af nødvendig udenlandsk arbejdskraft. Find ud af, hvordan det gavner dig ved at klikke på linket.
Europass tilbyder gratis værktøjer, der gør dine kompetencer og kvalifikationer synlige og forståelige i og uden for Europa. Desuden finder du på Europass-platformen ikke kun lærings- og jobmuligheder i hele Europa, men også landespecifikke kontaktoplysninger og information om at lære og arbejde i udlandet.
Find job, uddannelsesmuligheder og værdifuld arbejdsmarkedsinformation og tips med Eures, det europæiske samarbejdsnetværk af arbejdsformidlinger.
Social- og Boligstyrelsen har ansvaret for implementering og håndhævelse af politikker vedrørende sociale ydelser, herunder støtte til familier og børn. Læs mere om deres tjenester på hjemmesiden.
Vil du vide mere om børne- og ungdomsydelser? Her på siden kan du læse, hvordan den såkaldte børnecheck fungerer, hvem der har ret til den, hvor meget du kan få udbetalt, og hvordan du ansøger om den. Du kan også finde oplysninger om andre børnetilskud, du kan få.
Leder du efter oplysninger om barselsydelser? På denne hjemmeside kan du læse, hvem der er berettiget, hvor meget du kan få udbetalt, og hvordan du ansøger. Du finder også links til de juridiske rammer, formularer, der skal udfyldes, og kontaktoplysninger.
Har du spørgsmål om børnepasningsfaciliteter? På hjemmesiden kan du læse om, hvem der er berettiget til en plads i børnehaven, hvordan du ansøger, hvor meget det koster, hvem du skal kontakte og andre spørgsmål om forskellige børnepasningsordninger.
Det europæiske sygesikringskort (EHIC) giver dig adgang til medicinsk nødvendig, statslig sundhedspleje under et midlertidigt ophold i et af de 27 EU-lande, Island, Liechtenstein, Norge og Schweiz eller Storbritannien på samme betingelser og til samme pris (gratis i nogle lande) som personer, der er forsikret i det pågældende land. Find ud af, hvordan du ansøger om dette gratis kort."
Familieretshuset er en statslig institution med ansvar for forskellige aspekter af familieretten. Agenturet har til formål at vejlede og støtte familier, der navigerer i juridiske udfordringer som skilsmisse, forældremyndighed, børnestøtte og faderskab. Den udgør en ramme for mindelig og effektiv løsning af familietvister og spiller en afgørende rolle for at sikre børns og familiers velfærd og rettigheder inden for retssystemet.
'Livet uden vold' er Danmarks nationale enhed mod vold i nære relationer. Deres ambition er, at ingen skal leve med vold i tætte relationer, og at alle, der har brug for viden og rådgivning til at bryde fri af vold, får den hjælp, de har brug for. Det gælder både børn og voksne, ofre og gerningsmænd, pårørende og fagfolk.
Ligebehandlingsnævnet har ansvaret for at håndhæve lov om ligebehandling af mænd og kvinder og fremme ligebehandling for alle. De tilbyder en platform for mennesker, der har været udsat for diskrimination. Find ud af, hvordan de kan hjælpe ved at besøge deres hjemmeside.
Dansk Institut for Menneskerettigheder er en uafhængig statsfinansieret institution. De fremmer og beskytter menneskerettigheder i Danmark og internationalt. Få mere at vide om deres ressourcer om menneskerettigheder ved at besøge deres hjemmeside.